DESCHIDERI MARI

Ușile armonice Rehau 80+

Infrumusetam case si  oferim solutii pentru suprafete cu deschideri mari care sa incante atat estetic cat si functional. In orice clipa va puteti bucura de o stare de bine creata cu ajutorul unor usi armonice care surprind prin eleganta si manevrabilitate.

Casa sau terasa? Noi spunem ambele! Sistemul tip acordeon transforma casa int-o terasa impresionanta si ofera zi de zi o vedere spectaculoasa. Va puteti bucura de lumina naturala si de o conexiune cu exteriorul.

Lasati proiectele noastre de tamplarie PVC si usi armonice Buzau sa va inspire.

USI CULISANTE

Aluplast Smart Slide

Flexibile si usor de montat, modernele usi culisante Aluplast Smart Slide aduc in orice casa aspectul modern si functional cautat de multi dintre clientii nostri. Inchiderea lina, fiabilitatea si rezistenta in timp sunt doar cateva atuuri ale usilor culisante Aluplast Smart Slide. In plus,  confortul termic si fonic oferit sunt motive pentru care devin alegerea celor aflati in proces de constructie sau renovare a caselor.

Gama variata de folii si paleta cromatica vasta permit o personalizare in functie de stilul fiecarui client in parte. Sistemele de inchidere antiefractie asigura securitate inalta contra tentativelor de efractie. Usile culisante smart slide sunt despre spatii vitrate ample si calitate la superlativ.

Iata cateva modele de tamplarie PVC si usi culisante Buzau din portofoliul nostru.

Rehau Osciloculisante

Pentru iubitorii de lumina naturala, indiferent ca e vorba de casa sau apartament, recomandam usile termopan osciloculisante Rehau Osciloculisante.

O vedere panoramica si un confort termic deosebit se obtin folosind revolutionarele usi osciloculisante de la Rehau. Inchid terase, gradini, balcoane si ofera o tranzitie frumoasa de la interior la exterior precum si o functionalitate practica greu de egalat.

Cu un coeficient termic ridicat si o feronerie de inalta calitate, usile termopan Rehau Osciloculisante sunt o alegere inspirata. Economisesc spatiu si ofera siguranta. Si pentru ca stim cat de important este aspectul estetic, usile culisante cu sistem de siguranta ROTO sunt disponibile pentru toate tipurile de profile: lemn, PVC si aluminiu.

Clientii nostri ne-au insprat sa producem unele din cele mai frumoase usi osciloculisante Buzau.

Rehau HST

Inspirate de designeri de interior, spelndidele usi cu ridicare Rehau HST sunt o declaratie de stil si inalta calitate. Pentru cei aflati in cautarea superlativului in materie de tamplarie PVC raspunsul este unul singur: usi culisante cu ridicare Rehau HST. Rehau nu se dezminte in ceea ce priveste calitatea exceptionala a materialelor, aspectul estetic, functionalitatea perfecta, coeficietul termic si fonic sau protectia antiefractie.

Cu armaturi de otel, usile culisante cu ridicare sunt facute sa reziste. Performanta energetica este la cele mai inalte cote. Gama cromatica este vasta si permite crearea unei ambiante unice.

Alegeti usi cu ridicare HST Buzau, alegeti calitatea si rezistenta Rehau!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.