Despre noi

Experienta in tamplarie PVC

Din 1993 si pana in prezent obiectul nostru de activitate a ramas acelasi: tamplarie PVC si aluminiu de inalta calitate. In toti acesti ani ne-am straduit sa avem doar clienti multumiti, lucru care ramene in continuare in prim plan.

Stim ca rolul nostru de a infrumuseta casele, apartamentele si cladirile din Buzau cu tamplarie PVC este mare. Ne onoreaza cerintele si pretentiile clientilor nostri. Cu cat stachetele sunt mai ridicate, cu atat noi de dezvoltam ca parteneri de succes in servicii de realizare si montaj tamplarie PVC in Buzau si nu numai.

Din '93 si pana in prezent suntem prezenti cu proiecte interesante de tampalrie PVC. Mici sau mari, simple sau complicate, proiectele noastre sunt personalizate in functie de nevoile si dorintele clientilor nostri. Calitatea produselor ProTehnica este cartea noastra de vizita.

Confort, calitate, rezistenta

Produsele noastre de tamplarie PVC cresc gradul de confort. Folosim doar materiale de calitate pentru a obtine ferestre si usi care folosesc tehnologie de ultima generatie. Suntem alaturi de clientii notri oferindu-le consultanta, proiectare, produse bine realizate si montaj fara cusur.

Usile si ferestrele pentru locuinte trebuie sa reziste si sa se contopeasca in designul existent sau propus. Venim cu idei creative. Suntem mandri de lucrarile nostre si de felul in care acestea au infrumusetat si securizat orice spatiu.

Oferim solutii durabile si estetice pentru orice spatiu.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.