FERESTRE SI USI DIN ALUMINIU

De ce sa alegi tamplaria din aluminiu pentru ferestre si usi?

Versatila, usor de montat si cu un design care se poate adapta oricarui curent de design si arhitectura, tamplaria din aluminiu este rezistenta si practica. Pentru ferestre sau usi creative si de calitate superioara alegerea tamplariei din aluminiu este solutia ideala.

Pentru suprafete vitrate ample, o etanseitate superioara si o eficienta termica si fonica de exceptie, tamplaria din aluminiu ofera performante inegalabile. Proiectele noastre de tamplarie aluminiu Buzau ies in evidenta.

Sisteme batante din aluminiu

Fixe, mobile, cu deschidere catre interior, cu deschidere catre exterior sau cu dubla dechidere ? Fiecare client isi alege sistemul de batare preferat, indiferent ca vorbim de usi sau ferestre din aluminiu. Noi il executam si montam la timp.

Sisteme glisante din aluminiu

Pentru salvarea spatiului puteti opta pentru sistemele de glisare din aluminiu. Deschiderile reduse isi gasesc solutia optima cu ajutorul sistemelor de glisare. Rezistente, fiabile si cu aspect estetic deosebit, salveaza spatiu si sunt deosebit de versatile.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.